تغذيه |
مسئول واحد : خانم زینب نورمحمدی تلفن داخلی : 212 مختصری از فعالیتهای این واحد :
§ بررسی و مطالعه در مورد نیاز به انواع مواد غذایی (اعهم از غذاهای رژیم و سایر غذاها ) از نظر کمی و کیفی.
§ تهیه برنامه منسجم برای تهیه مواد اولیه غذایی نظارت بر حمل بهداشتی مواد غذایی و نگهداری این مواد به شیوه های بهداشتی در محلها و درجه حرارات مطمئن.
§ نظارت مستمر بر نحوه تهیه آماده سازی طبخ نگهداری انتقال و توزیع مواد غذایی در بیمارستان .
§ اعمال برنامه های کنترل کیفی غذا.
§ کمک به تهیه برنامه غذایی روزانه بیماران بویژه بیماران مصرف کننده غذاهای رژیمی به صورتی که کالری مورد نیاز به بهترین وجه تامین گردد.اعمال تنوع غذایی بر حسب فصول سال
§ نظارت بر تهیه و استفاده صحیح و به جا از مواد و پودرها جهت تغذیه بیمارانی که امکان استفاده از تغذیه عادی را ندارند.
§ ارزیابی رضایت بیماران از کیفیت غذا.
§ آموزش کارکنان بخش تغذیه به منظور مراعات موازین بهداشت کار در آشپزخانه و سایر قسمتهای بیمارستان.
§ پیشنهاد در جهت تهیه غذای سالم و مناسب برای پرسنل.
§ تهیه و کنترل شناسنامه بهداشتی مشتمل بر گواهی صحت مزاج و عدم ابتلا به بیماریهای واگیر دار و مسری برای کلیه پرسنل تغذیه بیمارستان و انجام ادواری آزمایشات ضروری برای تائید سلامت آنها.
|
1399/10/13 |